Wat te doen om de spieren ?

Wat te doen om de spieren ?

Oefening en dieet is de enige symbiose die u zullen helpen zo snel mogelijk het gewenste resultaat te bereiken.Statistieken zeggen dat 40 procent van de bijdrage in het bereiken van de doelen, brengt een rationele keuze menu. Waar te beginnen? Om te beginnen, het definiëren van de belangrijkste doelstellingen van het onderwijs. Als uw belangrijkste doel is om spiermassa op te bouwen moet je niet alleen naar een bepaald dieet volgen, maar regelmatig, bij voorkeur minimaal vier keer per week, met een normaal aantal sets en kleine gewichten.

Vergeet niet dat in de dagelijkse

Vergeet niet dat in de dagelijkseVoeding van koolhydraten en eiwitten, maar probeer dat de verwijdering van vet deposito ‘ s. zijn de belangrijkste bron van aminozuren voor spieropbouw vezel, groeit snel.Koolhydraten zijn de “brandstof” van processen en energie.Vet, op zijn beurt vermindert de snelheid van de spijsvertering en de destabilisatie van het maag-darmkanaal, dus u dient op te geven.Voor de training niet beperkt voelt in je lichaam, in het calorieverbruik.Meest gegeten kan worden binnen twee uur voor de training, zodat het kan worden opgenomen in de maag.Goed, het is aan te raden om een volledige maaltijd eten uit de berg.

Dertig minuten tot één of twee vruchten fruit kun je eten, de lessen beginnen – peren of appels en een drankje met eiwitten, liefst van het serum, met een tarief van 200 milligram per kilogram consistentie van het lichaamsgewicht. voor de training kan het drinken van een Kopje groene thee een grote vesting voor vijftien of twintig minuten voordat hij begon, of zwarte koffie zonder suiker – dit zal helpen bij het verbeteren van het vrijkomen van adrenaline in het lichaam en helpt bij de afbraak van vet tijdens de oefening.Bovendien, groene thee verbrandt snel blokken van aminozuren en glycogeen die kunnen verhogen de duur van de oefening.Het effect van de consumptie van koffie of groene thee duurt ongeveer twee uur, genoeg voor de hele dag tijdens een training.

Als de geest wordt nog steeds belaagd wordt

Als de geest wordt nog steeds belaagd wordtEn je niet de tijd hebben om eerder gerecht vanwege de neutralisatie is het beter om een glas melk, een formule of een extra deel van het eiwit. Iets te drinken? Er is een wijdverspreid geloof dat het onmogelijk is om water te drinken tijdens een training. Dit is een fout!In het proces van het leren van een snel vocht verliest, en zelfs een twee procent verlies van het water, verminderen het werk van alle receptoren en de spieren, wat leidt tot leren is niet alleen inefficiënt, maar ook gevaarlijk voor de gezondheid. Als u zich ernstige droge mond, dorst, hoofdpijn, droge en gebarsten lippen, zorg ervoor om te beginnen met het drinken van het water, het onderbreken van de dienst voor ongeveer 2-3 minuten. manier, optimaal waterverbruik is als volgt: voor de training, een vol glas water, en op hetzelfde moment gebruik te maken van een paar om de twintig minuten. Als u een aantal gebeurtenissen binnen een uur, met de mogelijkheid van speciale pizem cocktails bestaan uit extra energie om te werken, maar ook elektrolyten die zijn snel aan het verliezen van de mensen in de uitvoering van het zweet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *